Acest complex în stil mediteranean este situat chiar lângă plajă şi oferă un complex extins de piscine, cu vedere panoramică la golful Bodrum.

Localizare:

Centrul oraşului Bodrum, cu portul de agrement şi castelul său, este la 15 minute de mers pe jos de complex. Aeroportul Internaţional Milas-Bodrum este situat la aproximativ 30 de minute cu maşina.Categorie:

4*Facilitati hotel :

Acest complex în stil mediteranean este situat chiar lângă plajă şi oferă un complex extins de piscine, cu vedere panoramică la golful Bodrum. Salmakis are un centru spa extins, cu cadă cu hidromasaj, hamam şi facilităţi de masaj.

Restaurantul turcesc de la Salmakis Resort serveşte aperitive şi kebab tradiţional. Restaurantul mediteranean este specializat în fructe de mare. Oaspeţii pot savura o băutură la unul dintre cele 5 baruri, printre care se numără un bar pe plajă şi un bar cu sucuri naturale.

Salmakis Resort & Spa oferă, de asemenea, facilităţi pentru scufundări, terenuri de tenis şi sală de fitness de ultimă generaţie, cu aparate pentru fitness cardio.Facilitati camere:

Camerele spaţioase de la Salmakis Resort & Spa oferă acces gratuit la Wi-Fi, TV prin satelit şi aer condiţionat. De asemenea, acestea includ baie cu cadă, balcon şi zonă de relaxare.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Iasi catre Salmakis Hotel, Bodrum, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate