Rove City Walk

Dubai Downtown, United Arab Emirates
Dubai / Downtown
Rove City Walk se află în Dubai şi are restaurant. Printre diversele facilități de la această proprietate se numără centru de fitness şi bar. Centrul comercial City Walk este situat la 200 de metri de proprietate.

Localizare

Dubai Mall, Burj Khalifa și Fântâna Dubai se află la 3 km de hotel, iar Fântâna Dubai este situată la 4,2 km. Coca Cola Arena se află la 200 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 14 km de Rove City Walk.


Facilitati Hotel

Printre diversele facilități de la această proprietate se numără centru de fitness şi bar. Centrul comercial City Walk este situat la 200 de metri de proprietate. Facilitățile pentru familii includ camere de familie comunicante, o zonă de jocuri cu aparat arcade, consolă pentru jocuri video, foosball și masă de tenis, precum și o piscină mare în aer liber. În plus, hotelul pune la dispoziție restaurantul Daily, depozit de bagaje, parcare gratuită şi spălătorie self-service.


Facilitati Camere

Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu birou și TV cu ecran plat. Camerele de la Rove City Walk au baie privată, dotată cu duș și uscător de păr, și vedere la oraș. De asemenea, unitățile de cazare sunt prevăzute cu aer condiționat și dulap.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu tipul de masa ales in functie de hotel

bilet de avion cursa charter, bagaj de cala 20kg si bagaj de mana 10kg

transfer de grup aeroport/hotel/aeroport (la cerere se poate solicita transfer privat)

asistenta turistica

vezi mai multe

dirham taxe se achita la receptie

asigurarea medicala si storno

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Rove City Walk, Dubai, Emiratele Arabe Unite