Hotelul ocupa o suprafata de 1.410.000 mp, langa 2 terenuri de golf, la o distanta de 40 km de centrul orasului Antalya, 5 km de centrul orasului Belek, 30 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE
Hotelul dispune de un numar de 174 camere, din care 86 camere standard, 7 junior suite, 4 jacuzzi suite, 4 suite room, 2 king suite si 71 camere senior.
Camera standard room land view - vedere spre gradina sau imprejurimi, 30-35 mp,  sunt echipate cu baie cu cada,  aer conditionat centralizat, uscator de par, TV prin satelit, mini bar, seif, balcon, mocheta, halat si papuci, platou cu  fructe la check- in, serviciu de ceai si cafea, mini bar (apa plata, apa minerala, bauturi racoritoare, bere), seif, WI FI.
Camera senior golf view - camera senior cu vedere spre golf au o dimensiune de 35-45 mp, sunt echipate cu baie cu cada,  aer conditionat centralizat, uscator de par, TV prin satelit, mini bar, seif, balcon, mocheta, halat si papuci, platou cu  fructe la check- in, serviciu de ceai si cafea, mini bar (apa plata, apa minerala, bauturi racoritoare, bere), seif, WI FI.
Junior suite room (50 - 80 mp): au vedere la terenul de golf sau imprejurimi,  sunt echipate cu baie cu cada,  aer conditionat centralizat, uscator de par, TV prin satelit, mini bar, seif, balcon, mocheta, halat si papuci, platou cu  fructe la check- in, serviciu de ceai si cafea, mini bar (apa plata, apa minerala, bauturi racoritoare, bere), seif, WI FI.
Suite room (55 - 60 mp): au vedere la terenul de golf sau imprejurimi,  un dormitor si un living, sunt echipate cu baie cu cada,  aer conditionat centralizat, uscator de par, TV prin satelit, mini bar, seif, balcon, mocheta, halat si papuci, platou cu  fructe la check- in, serviciu de ceai si cafea, mini bar (apa plata, apa minerala, bauturi racoritoare, bere), seif, WI FI.
Jacuzzi suite room (65 - 70 mp): au vedere panoramica,  2 etaje - la parter dormitorul principal iar la etaj living cu canapea si jacuzzi. Camerele sunt dotate cu baie cu cada,  aer conditionat split, uscator de par, TV prin satelit, mini bar, seif, balcon, mocheta, halat si papuci, platou cu  fructe la check- in, serviciu de ceai si cafea, mini bar (apa plata, apa minerala, bauturi racoritoare, bere), seif, WI FI.
King Suite Room (95 mp): un dormitor si un living, jacuzzi, baie cu cada si un WC, aer conditionat centralizat, uscator de par, TV prin satelit, mini bar, seif, balcon, mocheta, halat si papuci, platou cu fructe la check- in, serviciu de ceai si cafea, mini bar (apa plata, apa minerala, bauturi racoritoare, bere), seif, WI FI. 

SERVICII
Deluxe All Inclusive:
Fara plata: mic dejun (07:00 - 10:00), mic dejun tarziu (10:00 - 11:00), pranz (12:30 - 15:00), cina (19:00 - 21:30), midnight snack (23:30 - 01:00), supa si sandwich (01:00 - 07:00). La micul dejun este inclusfreshul de portocale.
In cele 6 baruri se pot servi bauturi alcoolice si nonalcoolice locale si unele bauturi de  import.
Cu plata: restaurantele A la Carte cu specific francez, thai, mexican, italian, pescaresc (necesita rezervare in prealabil),  Birdie Bar si Buggy Bar.

FACILITATI
Hotelul dispune de 2 piscine interioare in zona Spa, una pentru copii – piscine incalzite si 2 piscine exterioare , una pentru adulti si una pentru copii; 2 sali de conferinte, echipa de animatie atat ziua cat si seara, jocuri si muzica live; sala de cinema cu o capacitate de pana la 45 de persoane, mini club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 - 12 ani iar cei cu varsta sub 4 ani trebuie insotiti de parinti, 2 terenuri de golf profesionale, 3 terenuri de fotbal, 2 de tenis, 1 de basket, tenis si fotbal de masa, billiard, sala de fitness, centru Spa si magazine. Printre serviciile cu plata se regasesc si room service, doctor, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, biliardul, magazine

PLAJA SI PISCINE
Privata, de nisip, situata la 400 m de hotel; sezlongurile, umbrelutele si prosoapele sunt fara plata si se ridica pe baza unui card ce se ia de la receptie. Shuttle bus gratuit la plaja. Piscina exterioara (360 mp) si interiara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii (20 mp), baldachine atat la plaja cat si la piscina.

SPORTURI SI ACTIVITATI
Fara plata: fitness, baia turceasca, baia cu aburi, sauna, jacuzzi, 2 terenuri de tenis, tir cu arcul, volei pe plaja, mini golf si mini fotbal, tenis de masa, baschet.
Cu plata:  biliard, masajele si tratamentele spa, coafor, sporturi de apa, terenurile de fotbal, echipamentul de tenis, terenurile de golf.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre SUENO GOLF RESORT BELEK, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate