Charter Antalya - Asteria Kemer Resort, cu plecare din Cluj Napoca

Asteria Kemer Resort pune la dispoziție facilităti de spa luxoase, piscină in aer liber cu formă neregulată, cu vedere la Marea Mediterană și o plajă de 235 de metri premiată cu steag albastru. Situat in stațiunea Çamyuva, complexul are decor elegant și palmieri in zonele interioare. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in intregul complex.

Asteria Kemer Resort oferă servicii all inclusive si camere spatioase, cu ferestre din podea pană in tavan. Acestea au TV cu canale prin satelit, minibar și zonă de relaxare cu o canapea.

Hotelul pune la dispoziție facilități de spa, precum o piscină interioară, hamam tradițional și saună. De asemenea, se oferă o gamă variată de tratamente de sănătate și infrumusețare. In timpul verii, copiii beneficiază de miniclub și tobogan de apă.

Asteria Kemer Resort are mai multe restaurante, printre care Restaurantul Palm de tip bufet și 5 restaurante a la carte. Barul Dolphin servește gustări, iar Clubul Monkey are un ring de dans.

Asteria Kemer Resort se află la 10 km de centrul orașului Kemer și chiar vizavi de centrul de scufundări Uc Adalar. Aeroportul Internațional Antalya este la 1 oră de mers cu mașina. Proprietatea oferă parcare gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Iasi catre Asteria Kemer Resort, Antalya, Turcia