Acesta este site-ul oficial al SC CARLIDA TRAVEL & TRADE SRL – Agentia de turism CARLIDA TRAVEL, cu sediul in Brasov, str Republicii nr 35.

Utilizând sau vizitând acest website acceptaţi automat aceşti Termeni şi Condiţiile de utilizare a Site-ului. Neacceptarea acestor Termeni şi Condiţii ori a oricărei prevederi din acestea atrage obligaţia utilizatorului de a înceta de îndată accesarea site-ului.

Accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului, a oricărei pagini din aceasta şi/sau utilizarea serviciilor www.carlidatravel.ro, precum şi a oricărui component al acestora constituie o acceptare în întregime şi necondiţionată a Termenilor şi Condiţiilor şi a oricărei prevederi din acestea.

Acces

Acest Site va fi utilizat numai in scopul obtinerii de informatii privind ofertele turistice ale Carlida Travel, descrierea destinatiilor, abonare la newsletter, cereri de rezervari, suport on-line etc.Nu este permisa utilizarea in orice alte scopuri decat cele descrise.

Informatiile publicate pe Site

www.carlidatravel.ro este un site care oferta informatii cu titul general, in scop consultativ. Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Cu toate acestea, www.carlidatravel.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, dar asigura ca va depune toate diligentele pentru remedierea eventualelor erori, in scopul unei informari corecte.

Responsabilitate

Acest site conţine link-uri către alte site-uri, iar Carlida Travel nu are nicio responsabilitate asupra corectitudinii informaţiilor furnizate pe aceste site-uri.

Carlida Travel nu îşi asumă răspunderea în nicio situaţie pentru nicio daună pricinuită direct sau indirect în cazul utilizării necorespunzătoare a site-ului şi nerespectării prezentelor condiţii.

Modificarea termenilor şi condiţiilor

Carlida Travel îşi rezervă dreptul de a modifica oricând şi în orice mod prevederile din termenii şi condiţiile inscrise, fără nici o notificare prealabilă şi fără a fi obligată să îndeplinească vreo formalitate faţă de utilizatori.

Este necesar să ne contactaţi şi să verificaţi dacă informaţiile sunt actuale.

Orice modificare este acceptată necondiţionat şi în totalitate de către utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligaţia respectivului utilizator de a înceta imediat accesarea site-ului şi/ sau utilizarea în orice mod a serviciilor Carlida Travel.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.carlidatravel.ro are dreptul sa vizualizeze, sa tipareasca si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, noncomerciale.

Obligatiile Utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase

- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Legea aplicabilă. Litigii.

Drepturile şi obligaţiile utilizatorilor site-ului prevăzut de Termeni şi Condiţii, precum şi toate efectele juridice pe care le produc Termenii şi Condiţiile vor fi interpretate şi guvernate în conformitate cu legea română în vigoare. Orice litigiu născut din, sau în legătură cu aceşti Termeni şi Condiţii va fi soluţionat pe cale amiabilă.

Pentru orice întrebări şi nelămuriri cu privire la cele descrise mai sus puteţi să ne contactaţi telefonic la numărul 0368 420 107 sau la adresa de e-mail office@carlidatravel.ro.